Пудинг з білим чіа, ківі та бананом

Пудинг з білим чіа, ківі та бананом

Незабутньо смачний та корисний сніданок, який займе гідне місце у вашій кулінарній книзі

Всім відомо, що насіння Чіа є справжнім джерелом жирних кислот омега-3, вуглеводів, білків, клітковини, антиоксидантів та кальцію. Їх можна додавати у соуси, смузі, йогурти, використовувати для приготування випічки, десертів, страв і не тільки.
 
Відомо кілька різновидів Чіа. Але саме білий Чіа є найбільш затребуваним та найбільш цінним по вхідних до складу компонентів. Доведено, що біле насіння Чіа в порівнянні із іншими різновидами містять найбільшу кількість поживних речовин і мікроелементів.
 
КБЖУ порцію = 249 / 11,4 / 6,3 / 40,8
 
Інгредієнти:
Кефір 1% - 250 мл.
Ківі - 1 шт.
Банан - 1 шт.
Насіння Чіа білі ТМ «Сто пудів» - 10 грам
 
1. Додаємо насіння Чіа в кефір та відправляємо у холодильник на ніч. За ніч Чіа набухнуть.
2 Вранці ківі та банан збиваємо блендером.
3. Викладаємо Чіа-пудинг у естетично гарний посуд, зверху додаємо пюре з ківі та бананом, за бажанням - мед.
 
Смачного!
 
Рекомендація складена дієтологом Аліною Дяченко.