Сирники з льняної муки

Сирники з льняної муки

Сирники виходять смачними, ароматними і дуже ніжними. Готуються дуже швидко і чудово підійдуть на сніданок або перекус.

Льняна мука дуже корисна, тому що:
- зберігає практично всі корисні речовини, що містяться в насінні льону;
- містить багато харчових волокон - клітковини;
 
Борошно можна використовувати для будь-яких видів випічки і не тільки. Я вирішила приготувати сирники.
 
Сирники вийшли смачними, ароматними і дуже ніжними. Готуються дуже швидко, чудово підійдуть на сніданок або перекус.
КБЖУ на 100 грам = 146,8 / 12,2 / 4,4 / 14,6
 
Складові:
Сир м'який 5% - 200 грам
Льняна мука - 1 ст.л. з гіркою
Яйце - 1 шт.
Банан - 1 шт.
Підсолоджувач за смаком
 
1. Розминаємо виделкою сир з яйцем, бананом і підсолоджувачів. Я використовувала цукрозамінник - сукралозу, якщо переводити в ч.л. цукру - то приблизно 3 потрібно буде, але тоді і КБЖУ буде інше.
2. Додаємо лляну борошно, і все добре перемішуємо.
3. Формуємо вологими руками сирники, викладаємо на деко, застелене пергаментом і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах.
 
Із зазначених інгредієнтів  вийшло 10 сирників. Подавати можна зі сметаною, натуральним йогуртом або медом.