-
ФАРШИРОВАННЫЙ ПЕРЕЦ С БУЛГУРОМ
28.11.16
Рубрика: Кулінарна книга
В большой емкости смешать фарш, сухой булгур, мелко нарезанный 1 помидор, мелко нарезанный 1 луковицу, мелко нарезанные мяту и петрушку (по ½ пучка), молотый душистый перец, специи по вкусу, соль (слегка недосолить), 250-300 мл холодной воды, хорошо вымешать, оставить настаиваться.
Читати повністю
-
Сирники з льняної муки
07.01.17
Рубрика: Правильне харчування
Сирники виходять смачними, ароматними і дуже ніжними. Готуються дуже швидко і чудово підійдуть на сніданок або перекус.
Читати повністю
-
Амарантовий шоколадний пудинг з грушею
19.01.17
Рубрика: Правильне харчування
Смачний шоколадний пудинг з грушею і амарантом
Читати повністю
-
Чіа-світовий тренд правильного харчування!
28.01.17
Рубрика: Правильне харчування
Про користь чіа ходять легенди, без перебільшень! Насіння чіа використовують для приготування поживних та корисних сніданків, а також для супів, каш та запіканок. Найпопулярніші у правильному харчуванні - смузі та коктейлі.
Читати повністю
-
Кіноа- золоте зерно інків!
27.02.17
Рубрика: Правильне харчування
Киноа- один из мировых трендов здорового питания. Киноа не содержит глютена!
Кіноа - один із світових трендів здорового харчування. Кіноа не містить глютену!
Читати повністю
-
Ягоди годжі
19.10.17
Рубрика: Правильне харчування
Яблучні кекси з ягодами годжі - смачний, ситний і корисний варіант сніданку.
Читати повністю
-
Паштет з бобів з авокадо
05.04.19
Рубрика: Правильне харчування
Ситний і легкий варіант закуски з бобів з авокадо.
Читати повністю
-
Салат з машем, оливками та овочами
12.04.19
Рубрика: Правильне харчування
Смачний і корисний салат з машем.
Читати повністю
-
Пудинг з білим чіа, ківі та бананом
01.05.19
Рубрика: Правильне харчування
Незабутньо смачний та корисний сніданок, який займе гідне місце у вашій кулінарній книзі
Читати повністю
-
Як вибрати "правильні" вівсяні висівки
03.05.19
Рубрика: Правильне харчування
Вівсяні висівки - це тренд сучасного правильного харчування, тому зараз маса суперечок: які вони повинні бути - великі чи як мучка, з шкіркою або без?
Читати повністю